COLLAB

STALNA PONUDA      CONCOCTION      COLLAB      ARHIVA PIVA

Piva skuhana s prijateljima u Hrvatskoj i širom Europe.

COLLAB

COLLEGE HAZE

SVIJETLO ALE PIVO

Predstavljamo prvu kolaboraciju s novim generacijama budućih pivara, studentima Veleučilišta u Karlovcu, smjer pivarstvo. Izabrali smo hmeljeve Citra, Cryo Citra, Nectaron i Galaxy a rezultat je voćna, blago citrusna neipa koja u okusu ima marakuje, ananasa, koštuničavog voća, blage vanilije i hmelja. Punog tijela, gusto, mutno, s ugodnom gorčinom i slatkim završetkom.

​ALK. VOL: 6,0 %
GORČINA: 25 IBU

COLLEGE HAZE 0,50l

NEIPA

COLLAB

UPBEAT SOUR

KISELO PIVO S MARELICOM

Kolaboracija Dogma Brewery i Zmajske pivovare
Aromatično i lijepo izbalansirano kiselo pivo s marelicama.

ALK. VOL: 5,4%
GORČINA:10 IBU

UPBEAT SOUR 0,5l

APRICOT SOUR

COLLAB

SIR WILLIAM’S ALE

SVIJETLO ALE PIVO

Prvi collab u 2023.godini kuhan je kao hommage kultnom mjestu ljubljanske craft kulture – Sir William’s pubu.Sir William’s je uvijek bio poznat po raznolikosti pa ovaj pale ale zapravo nije klasični predstavnik stila. Odlikuje ga jaka zahmeljenost koju potpisuju Simcoe, Chinook, Citra, Cryo Citra i Nectaron. Aroma i okus se prelijevaju iz tropskog voća i citrusnih ljepota u borovinu i smolu koja to zaokružuje u jedan old school new age pale ale s 5,6% ABV-a. Srednje puno tijelo, umjerene gorčine sa srednje suhim završetkom.

​ALK. VOL: 5,6 %
GORČINA: 27 IBU

SIR WILLIAM’S ALE 0,50l

PALE ALE

COLLAB

CHEF’S BEER

JAKO ALE PIVO

Kolaboracija s Mate Jankovićem, Vinarijom Bibich, Varionicom, Barut brewing & blending je kombinacija old ale-a i flanders brown. Pivo nastalo iz strasti prema vrhunskoj kuhinji i vrhunskome pivu. Kuhan je sa suhim grožđem maraštine i odležao 9 mjeseci u barrique bačvama u društvu mješovitih brettanomyces kultura. Pivo Chef’s beer osvojilo je zlatnu medalju na natjecanju European beer challenge (London, UK) u studenome 2020. Majstorska vještina, kombinacija pivarskih i vinarskih tehnika i najkvalitetniji sastojci glavne su odlike ove kolaboracije!

​ALK. VOL: 9,3%

CHEF’S BEER 0,375l

STRONG ALE