CONCOCTION

STALNA PONUDA      CONCOCTION      COLLAB      ARHIVA PIVA

CONCOCTION

DOUBLE DIGITS

 JAKO ALE PIVO

Double Digits rođendanski je specijal za jubilarnih 10 godina Zmajske pivovare! Tradicija nalaže da bude ultra zahmeljeno, s ravno 8,3% alkohola. Srednjeg je tijela, suhog završetak i izražene gorčine. Prava bomba za prvi dvoznamenkasti rođendan!

​ALK. VOL: 8,3 %
GORČINA: 85 IBU

DOUBLE DIGITS 0,50l

DOUBLE IPA

CONCOCTION

NOCHNICA

TAMNO JAKO ALE PIVO

Ovogodišnji barrel aged Imperial stout krase arome mliječne čokolade, tamne karamele, bijele kave, grožđica i čoko pudinga uz note drveta i blage vanilije. Pivo je odležavalo godinu dana kako bi se svi oštri okusi sljubili pa će za vrijeme uživanja u Nochnici okusi prelaziti iz jednog u drugi. Punog je tijela, gusto, slatkasto i čokoladno.

​ALK. VOL: 11 %
GORČINA: 80 IBU

NOCHNICA 0,50l

RUSSIAN IMPERIAL STOUT

Ograničena serija piva, zamišljena kao igralište za majstore pivare, prostor je potpune pivske slobode i uzbudljivih recepata.

CONCOCTION

CHERNA ZORYA

TAMNO JAKO ALE PIVO S KAVOM

Nova dimenzija Russian imperial stouta! Kako bismo naglasili kavastu pozadinu piva, odabrali smo 100% Arabicu “Ethiopia Sidamo”, voćkastu i vrlo blago prženu kavu koja se predivno uklopila u ovaj stout. Arome kave dobivene su procesom hladne ekstrakcije što je vrlo slično cold brew procesu. Osim intenzivne arome kave i prženog zrna, Cherna Zorya osvojit će okusom čokolade, blagom gorčinom, punim tijelom i gustoćom poput espressa.

​ALK. VOL: 11 %
GORČINA: 80 IBU

CHERNA ZORYA 0,50l

RUSSIAN IMPERIAL STOUT WITH COFFEE

CONCOCTION

BUNNY PASSION

KISELO PIVO

Osvježavajuće pivo umjerene jačine s marakujom i tropskim aromama idealno je za tople dane i jednako će oduševiti nepca iskusnih pivopija i novaka u kušanju kiselih piva.

​ALK. VOL: 4,9%
GORČINA: 10 IBU

BUNNY PASSION 0,5l

FRUITED SOUR

CONCOCTION

WICKED WIT

DIVLJE PŠENIČNO PIVO

Wicked Wit nastajao je i sazrijevao više od dvije godine u bačvama s Brettanomyces kulturama Istovremeno divlji i nježan (5,5% ABV), Wicked Wit očarat će vas aromama korijandera, citrusa, breskve i blagim mirisom sijena. Punjen u butelje od 0,75 l, sigurni smo da će biti predmet žudnje pivskih kolekcionara i ljubitelja divljih piva.

​ALK. VOL: 5,5 %
GORČINA: / IBU

WICKED WIT 0,75l

WILD BEER

CONCOCTION

CRITTERS WENT BERSERK

DIVLJE TAMNO PIVO

Divlje tamno ale pivo odležano sa brettanomyces kulturama u hrastovoj bačvi ukupno godinu dana. Baza piva je odležani russian imperial stout, dominiraju arome kakaa i kave te suhog voća, osjećaju se nježna vanilija, blagi okus drveta i toplina alkohola u pozadini.

​ALK. VOL: 10,0 %
GORČINA: / IBU

CRITTERS WENT BERSERK 0,75l

WILD BEER

CONCOCTION

ROUGE 22

FLANDERS RED

Jedno od najslavnijih belgijskih stilova, kiselo crveno pivo porijeklom iz Flandrije. Odležano u hrastovim bačvama gotovo 2 godine. Pivo je blago kiselo, karamelno s kompleksnim notama suhog voća, višnje, crvenog ribiza, sherry vina i drveta, suhog, blago taninastog završetka koje mu daje pitkost.

​ALK. VOL: 5,6 %
GORČINA: / IBU

ROUGE 22 0,75l

FLANDERS RED

CONCOCTION

CRYOBITE

IPA

Cold IPA, IPA fermentirana s lager-kvascem i hrpom hmelja. Cryobite ima ugodnih 6,3% ABV-a, u okusu i aromi dominantnu jagodu prate bobičasto voće, borovina, naranča, kumkvat, blaga vanilija, blaga sladnost i keksi. Punijeg je tijela, suhog završetka, ugodne gorčine.

​ALK. VOL: 6,3 %
GORČINA: / IBU

CRYOBITE 0,50l

COLD IPA