COLLAB

STALNA PONUDA      CONCOCTION      COLLAB      ARHIVA PIVA

COLLAB

SLOOP

SVIJETLO ALE PIVO

U kolaboraciji sa King’s caffe nastao je Sloop – pivo srednjeg tijela i blage sladnosti. Prevladavaju mango, guava, liči i naranča. Blage je gorčine i srednje suhog završetka. Ime je dobilo po tipu malog jedrenjaka tj. čamcu s dva jedra koji je bio inspiracija za etiketu.

ALK. VOL: 5,5%
GORČINA: 30 IBU

SLOOP 0,5l

NEW ENGLAND PALE ALE

Piva skuhana s prijateljima u Hrvatskoj i širom Europe.

COLLAB

PALOOZA

SVIJETLO LAGER PIVO

Palooza je kolaboracija s talijanskom pivovarom LZO brewery iz Conegliana u brežuljkastoj pokrajini Treviso. Uzgajaju svoj hmelj i slad, a mi smo koristili Cascade. U aromi i okusu prevladavaju sladne i krušne note, limun te cvijetne i travnate note. Ovaj pilsner je srednje gorčine, tankog tijela i suhog završetka koji doprinosi doživljaju svježine.

ALK. VOL: 5,0%
GORČINA: 35 IBU

PALOOZA 0,5l

ITALIAN PILSNER

COLLAB

PARIA TEMPTATION

TAMNO JAKO ALE PIVO

Pariu Temptation skuhali smo s TAMAN Artisan Chocolates koji gaje autorski pristup stvarajući autentične i jedinstvene, višestruko međunarodno nagrađivane čokolade. Ovaj imperial stout naglašene je čokoladne arome a okusi su zaokruženi sladnom karamelom. Punog je tijela i slatkog završetka. Pri kuhanju ove kolaboracije korištena je selekcija zrna Criollo i Trinitario kakaa. Rastu u agrošumarskom sustavu i uzgajaju se zajedno s drugim voćem i drvećem na poluotoku prema kojem je pivo i dobilo ime – Paria u Venezueli.

ALK. VOL: 10,4%

PARIA TEMPTATION 0,5l

IMPERIAL STOUT

COLLAB

CHEF’S BEER

JAKO ALE PIVO

Kolaboracija s Mate Jankovićem, Vinarijom Bibich, Varionicom, Barut brewing & blending je kombinacija old ale-a i flanders brown. Pivo nastalo iz strasti prema vrhunskoj kuhinji i vrhunskome pivu. Kuhan je sa suhim grožđem maraštine i odležao 9 mjeseci u barrique bačvama u društvu mješovitih brettanomyces kultura. Pivo Chef’s beer osvojilo je zlatnu medalju na natjecanju European beer challenge (London, UK) u studenome 2020. Majstorska vještina, kombinacija pivarskih i vinarskih tehnika i najkvalitetniji sastojci glavne su odlike ove kolaboracije!

​ALK. VOL: 9,3%

CHEF’S BEER 0,375l

STRONG ALE