CONCOCTION

STALNA PONUDA      CONCOCTION      COLLAB      ARHIVA PIVA

CONCOCTION

WHEAT WALKER

JAKO SVIJETLO PŠENIČNO ALE PIVO

Wheat Walker će vrlo rado prošetati tvojim nepcem svojom keksastom i svilenkastom teksturom koju daje pšenica. Ovu white IPA-u krase arome citrusa, tropskog voća i blaga cvjetna aroma. Srednjeg je tijela, i gorčine sa srednje suhim završetkom.
Step into the field of flavour!

​ALK. VOL: 6,0 %
GORČINA: 50 IBU

 

WHEAT WALKER 0,50l

WHITE IPA

Ograničena serija piva, zamišljena kao igralište za majstore pivare, prostor je potpune pivske slobode i uzbudljivih recepata.

CONCOCTION

NOT A BUNNY

KISELO PŠENIČNO PIVO

Prvi gose Zmajske pivovare!
Kiselo pivo s notom soli i korijandera, nadopunjeno koricom različitih citrusa zbog čega je svježina još naglašenija. Veliki postotak pšenice zaokružuje pivo i doprinosi pitkosti.
Not a bunny, or is it?

​ALK. VOL: 5,0 %
GORČINA: / IBU

NOT A BUNNY 0,50l

GOSE

CONCOCTION

BOOO!

 JAKO ALE PIVO

Booo! je west coast IPA – pitko pivo srednje jake gorčine i suhog završetka. U okusu i aromi prevladavaju citrusi, limeta, grejp, malo ananasa i borovine.

​ALK. VOL: 6,2 %
GORČINA: 70 IBU

 

 

 

 

BOOO! 0,50l

WEST COAST IPA

CONCOCTION

CHERNA ZORYA

TAMNO JAKO ALE PIVO S KAVOM

Nova dimenzija Russian imperial stouta! Kako bismo naglasili kavastu pozadinu piva, odabrali smo 100% Arabicu “Ethiopia Sidamo”, voćkastu i vrlo blago prženu kavu koja se predivno uklopila u ovaj stout. Arome kave dobivene su procesom hladne ekstrakcije što je vrlo slično cold brew procesu. Osim intenzivne arome kave i prženog zrna, Cherna Zorya osvojit će okusom čokolade, blagom gorčinom, punim tijelom i gustoćom poput espressa.

​ALK. VOL: 11 %
GORČINA: 80 IBU

CHERNA ZORYA 0,50l

RUSSIAN IMPERIAL STOUT WITH COFFEE

CONCOCTION

NOCHNICA

TAMNO JAKO ALE PIVO

Ovogodišnji barrel aged Imperial stout krase arome mliječne čokolade, tamne karamele, bijele kave, grožđica i čoko pudinga uz note drveta i blage vanilije. Pivo je odležavalo godinu dana kako bi se svi oštri okusi sljubili pa će za vrijeme uživanja u Nochnici okusi prelaziti iz jednog u drugi. Punog je tijela, gusto, slatkasto i čokoladno.

​ALK. VOL: 11 %
GORČINA: 80 IBU

NOCHNICA 0,50l

RUSSIAN IMPERIAL STOUT

CONCOCTION

WICKED WIT

DIVLJE PŠENIČNO PIVO

Wicked Wit nastajao je i sazrijevao više od dvije godine u bačvama s Brettanomyces kulturama Istovremeno divlji i nježan (5,5% ABV), Wicked Wit očarat će vas aromama korijandera, citrusa, breskve i blagim mirisom sijena. Punjen u butelje od 0,75 l, sigurni smo da će biti predmet žudnje pivskih kolekcionara i ljubitelja divljih piva.

​ALK. VOL: 5,5 %
GORČINA: / IBU

WICKED WIT 0,75l

WILD BEER

CONCOCTION

CRITTERS WENT BERSERK

DIVLJE TAMNO PIVO

Divlje tamno ale pivo odležano sa brettanomyces kulturama u hrastovoj bačvi ukupno godinu dana. Baza piva je odležani russian imperial stout, dominiraju arome kakaa i kave te suhog voća, osjećaju se nježna vanilija, blagi okus drveta i toplina alkohola u pozadini.

​ALK. VOL: 10,0 %
GORČINA: / IBU

CRITTERS WENT BERSERK 0,75l

WILD BEER

CONCOCTION

ROUGE 22

FLANDERS RED

Jedno od najslavnijih belgijskih stilova, kiselo crveno pivo porijeklom iz Flandrije. Odležano u hrastovim bačvama gotovo 2 godine. Pivo je blago kiselo, karamelno s kompleksnim notama suhog voća, višnje, crvenog ribiza, sherry vina i drveta, suhog, blago taninastog završetka koje mu daje pitkost.

​ALK. VOL: 5,6 %
GORČINA: / IBU

ROUGE 22 0,75l

FLANDERS RED

CONCOCTION

NITRO NOIR

IRISH DRY STOUT

Nitro Noir tipični je predstavnik stila dry irish stout. Blage je i ugodne gorčine sa suhim završetkom. Naglašene su pržene note, primarno čokolada i kava s blagom karamelom u pozadini. Iako zasićene crne boje, pivo karakteriziraju izrazita kremasta pitkost i lakoća. Gusta, niska pjena poput šlaga postiže se apliciranjem dušika kod točenja.

​ALC. VOL: 4,5 %
dostupno samo točeno

NITRO NOIR točeno

IRISH DRY STOUT